baslikyeni.jpg

Birliğimizce yapımı gerçekleştirilen Süt toplama merkezi Kaşçılar bölgesi mescit köyünde açıldı. İFAD Projesi kapsamında gerçekleştirilen yatırımın makine ve ekipmanlarının alımında İFAD Projesinden 326.062,50 TL kredi desteği alındı. Birlik tarafından Öz kaynak olarak 217.612,50 TL, bina yapımı için 398.033,42 TL, karşılandı. Böylece toplamda 941.708,42 TL tutarında yatırım gerçekleştirildi. Açılışı yapılan tesis ve Parmaklı türbe bölgesinde faaliyete geçirilen diğer bölge ile birlikte toplamda yaklaşık 1000 işletmenin yararlanması söz konusu olacak.

 Açılışımıza; Vali Sayın Avni ÇAKIR, Milletvekili Sayın Metin ÇELİK, Tarım ve Orman Bakanlığı Etüt ve Projeler Daire Başkanı Dr. Şule ÖZEVREN, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Bekir Yücel TANRIKULU, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Güray PARÇAL, AK PARTİ İl Başkanı Sayın Doğan ÜNLÜ, MHP İl Başkanı Sayın Emin ÇINAR,  Köy Koop. Merkez Birliği Genel Başkanı Sayın Eray ÇİÇEK, DGRV Türkiye Temsilcisi Sayın İfakat GÜRKAN, diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bölgede faaliyet gösteren kooperatif yöneticilerimiz ve üreticilerimiz tarafından katılım sağlanarak açılış gerçekleştirilmiştir.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

ORKOOPGIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞIOrman Ve Su İşleri Bakanlığı   

Wednesday the 17th. S.S. Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği © 2017 Durukan Tasarım - Free Joomla 3.5 Templates